Η εταιρεία ΥΙΟΙ Ι ΤΣΑΛΑ Ο.Ε ιδρύθηκε το 1978 από τον ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΛΑ και είναι συνώνυμο με την ποιότητα, τη συνέπεια, την εξειδίκευση με την πολυετή εμπειρία στο χώρο και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει στους πελάτες της τα τελευταία χρόνια. Η εταιρία μας βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη επενδύοντας συνεχώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και σε σύγχρονες μεθόδους στοχεύοντας πάντοτε να προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη και προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση τους σε κάθε περίπτωση πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την κάλυψη των αναγκών.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1200τ.μ. στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης όπου διαθέτει τα γραφεία, τις αποθήκες, τους χώρους παραγωγής στα οποία γίνεται υλικοτεχνικός έλεγχος ποιότητας των προϊόντων μας και διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα υπερσύγχρονων κεντητικών μηχανών και laser κοπής τελευταίας τεχνολογίας για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Το αντικείμενο της εταιρεία μας είναι η εισαγωγή και η χονδρική πώληση σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στο κέντημα σημάτων σε προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην εταιρία μας επίσης δημιουργούμε διαφημιστικά κεντητά λογότυπα σε όλα τα ειδή ένδυσης καθώς και σε καπέλα για τις ιδιαίτερες ανάγκες εταιριών.

Το πάθος για τελειότητα η αγάπη για αυτό που κάνουμε και η πολυετής εμπειρία είναι τα συστατικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.